Ανοίγει τις πύλες σε γονείς και μαθητές το ΕΠΑ.Λ. της Φαρκαδόνας

Από μεθαύριο Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου, προσκαλεί γονείς και μαθητές να επισκεφθούν το σχολείο και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών των Επαγγελματικών Λυκείων, τους τομείς και τις ειδικότητες

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Φαρκαδόνας έχει να καμαρώνει για το εκαπιδευτικό έργο. Για τις επιτυχίες των μαθητών του, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί για την μετάδοση της γνώσης στους μαθητές. Μαθητές που κάθε χρόνο κατακτούν την κορυφή και εισάγονται σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρώτοι, ή στην πρώτη 8αδα. Τα παραδείγματα είναι πολλά και έχουν παρουσιαστεί από την «KRHNH LIVE».

To Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας έρχεται να ανοίξει τις πόρτες του από μεθαύριο Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου. Προσκαλεί γονείς και μαθητές να επισκεφθούν το σχολείο και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών των Επαγγελματικών Λυκείων, τους τομείς και τις ειδικότητες, τις καθημερινές δραστηριότητες, τις μελλοντικές ευκαιρίες σπουδών και τις επαγγελματικές διεξόδους που προσφέρει.

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.Φ10Α/176144/Δ4/19-10-2018 έγγραφο του ΥΠΕΠΘ, είναι αναγκαίο οι σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίων και ΓΕΛ να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν επισκέψεις σε ΕΠΑΛ και Ε.Κ της περιοχής τους με στόχο την ενημέρωση των μαθητών-τριών της Γ΄ τάξης και Α΄ τάξη Λυκείου για τις πιθανές εκπαιδευτικές επιλογές σε ότι αφορά τη Επαγγελματική Εκπαίδευση.