Απέκτησε το δικό του χώρο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού

Μετά τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας για παραχώρηση του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου αποκτούν στέγη για τις δράσεις τους

Το δικό του χώρο απέκτησε πλέον και με την σφραγίδα-έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο νεοσύστατος σύλλογος «Γηγενής Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Μορφωτικός, Σύλλογος Κλοκοτού, Φάρκας, Η Αγία Σοφία».

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας τέθηκε προς συζήτηση η δωρεάν παραχώρηση χρήσης του κτιρίου που στεγαζόταν παλιότερα το δημοτικό σχολείο Κλοκοτού στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Το Σώμα γνωμοδότησε θετικά ως προς την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου και πλέον το Πολιτιστικό Όργανο του χωριού αποκτά το δικό του χώρο.

Με την επίσημη απόκτηση του κτιρίου η διοίκηση του Συλλόγου θα στεγάσουν τις δράσεις τους ενώ θα εντείνουν τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της τοπικής παράδοσης και κληρονομιάς. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος του Συλλόγου να προσφέρει όσα μπορεί στους συγκεκριμένους τομείς, ταυτόχρονα και στο χωριό.

Σε πνεύμα ομόνοιας με τους κατοίκους και την τοπική κοινότητα και προσφοράς, πολιτιστικής και κοινωνικής, η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου, θα ξεκινήσουν να ξεδιπλώνουν τους στόχους τους, θέτοντας σε προγραμματισμό πολύμορφες δράσεις οι οποίες θα αρχίσουν να ξεδιπλώνοντας στο προσεχές διάστημα.