Απεριόριστη η εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπο του Χρήστου Σιμορέλη

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται την αγάπη και την στήριξη των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα του νομού

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει σε καθημερινή βάση κατά τις επισκέψεις του στα χωριά του νομού Τρικάλων αλλά ταυτόχρονα και στην πόλη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Σιμορέλης.

Ο Τρικαλινός φαρμακοποιός, οργώνει στην κυριολεξία το νομό και δέχεται την εκτίμηση του κόσμου. Κάτι ανάλογο έγινε και κατά την περιοδεία του σε χωριά της Φαρκαδόνας το βράδυ της Πέμπτης, όπου οι συνδημότες μας τον υποδέχτηκαν με απεριόριστη αγάπη. Η απλότητα του κ. Σιμορέλη, αλλά και ο χαρακτήρας του, είναι από τα στοιχεία που εκτιμούνται από τον κόσμο της Φαρκαδόνας και ευρύτερα του νομού. Φυσικά κάτι ανάλογο ισχύει και από την πλευρά του υποψηφίου βουλευτή, ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις. Σέβεται όλες τις απόψεις, αναπτύσσει διάλογο και με επιχειρήματα κεντρίζει τον κόσμο. Ο ίδιος μέσα από την κοινοβουλευτική του πορεία έχει σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της Φαρκαδόνας, έχει συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων, ενώ ταυτόχρονα έχει συμβάλει για την προώθηση έργων στην περιοχή, κυρίως σε υποδομές που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Όλα αυτά τα στοιχεία και η πορεία του εκτιμάται από τον κόσμο, που ετοιμάζεται στις 7 του Ιούλη να τον στηρίξει ενεργά με τη ψήφο του εκλέγοντας για μια ακόμη φορά βουλευτή Τρικάλων.