Από σήμερα, η Ρευματολογική Κλινική της Λάρισας μπαίνει 100% στον αγώνα καταπολέμησης του COVID-19

abbvie-760x390.jpg

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ασθενείς της περιοχής μας μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του συλλόγου ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ευαγγελία Οικονομούλα στο τηλέφωνο 6971729178

Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την ανάγκη να δράσουμε χωρίς χρονοτριβή, ο υποφαινόμενος Διευθυντής της Κλινικής και οι συνεργάτριες και συνεργάτες μου (ιατροί, νοσηλεύτριες και ερευνητές) ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ με αίσθημα ευθύνης την Κλινική μας στην διοίκηση του Νοσοκομείου μας για να νοσηλεύσει και να θεραπεύσει τους λογαριθμικά αυξανόμενους ασθενείς με COVID-19 από την Κ. Ελλάδα και την υπόλοιπη χώρα.

Η κλινική με τους ασθενείς της θα φιλοξενηθεί σε όμορες κλινικές. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ή ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ καμία από τις λειτουργίες της Κλινική μας. Εισαγωγές και θεραπείες με ενδοφλέβιες θεραπείες θα επιτελούνται στο ακέραιο. Σας βεβαιώνουμε ότι θα επιτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο προς όφελος των 35.000 ρευματοπαθών της Θεσσαλίας και των δοκιμαζόμενων ασθενών με COVID-19. Φίλες και φίλοι, τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν σε βάρος συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν από τον κορονοιό.

Κάνω έκκληση (σας εκλιπαρώ) δεδομένης της σπουδαιότητας της κατάστασης και της βαρύτητας του φορτίου που σηκώνουν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου μας και όλων των νοσοκομείων της χώρας να προσέχετε τον εαυτό σας και τους οικείους σας, κυρίως τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Οι ρευματοπαθείς δοκιμάζονται μήνες τώρα αλλά αντιστέκονται με παρρησία. Το ίδιο και οι ιατροί και νοσηλευτές της Κλινικής μας.Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την καταιγίδα.

Με τιμή Δημήτριος Π. Μπόγδανος,Διευθυντής Κλινικής,Καθηγητής Παθολογίας και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Παν. Θεσσαλίας

perifereia.gif