Από τη νέα εβδομάδα η σύζητηση για τον ορισμό νέων αντιδημάρχων

Η ομάδα της δημοτικής Αρχής θα κληθεί να καλύψει τα κενά σε πρόσωπα που παρατηρούνται μετά το θάνατο του δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου

«Από την Δευτέρα ξεκινάμε σκληρή δουλειά, μονιασμένοι και συνεργάσιμοι». Τάδε έφη στις πρώτες του, δηλώσεις, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής.

Οι επόμενες ημέρες για το Δήμο Φαρκαδόνας και για την ομάδα της πλειοψηφίας θα είναι ιδιαίτερα βαριές σε όγκο δουλειάς, διαδικαστικού κι όχι μόνο χαρακτήρα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα η προσοχή θα στραφεί στον ορισμό νέων αντιδημάρχων αλλά και προέδρων των νομικών προσώπων του Δήμου Φαρκαδόνας, μιας και μετά τον θάνατο του Γιάννη Σακελλαρίου έπαυσαν να ισχύουν καθώς έφεραν την υπογραφή με απόφαση του πρώην δημάρχου. Κατά αυτό τον τρόπο και σύμφωνα με τον νέο δήμαρχο αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να συγκεντρωθεί η ομάδα προκειμένου να αποφασίσει για την κάλυψη των τεσσάρων αντιδημαρχιών. Στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα λάβουν τις αντιδημαρχίες ή αν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στα νομικά πρόσωπα. Κενές θέσεις θα υπάρξουν και στις επιτροπές που ήταν καλυμμένες τους προηγούμενους μήνες είτε από τον πρώην δήμαρχο, είτε από τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή. Και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να οριστούν νέα πρόσωπα. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία αναμένεται να τελεσφορήσει μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία, στοιχεία που πρεσβεύει ο νέος δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι συνάδελφοι του έχουν λόγο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Εντωμεταξύ από την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί ο πρώτος επιλαχών σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας να καλύψει τη κενή θέση, που στο δημοτικό συμβούλιο μετά την εκλογη του νέου δημάρχου. Ο πρώτος επιλαχών σύμβουλος που θα κληθεί να αποδεχτεί ή όχι τη θέση είναι ο κ. Γιώργος Γεωργίου, αστυνομικός στο επάγγελμα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Με την κάλυψη της θέσης συμπληρώνεται και το παζλ της ομάδας προκειμένου να συνεχιστεί το έργο της παρούσας δημοτικής Αρχής.

KRINI LIVE


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *