Από την παραγωγή στην κατανάλωση

Χειμώνας χωρίς τσίπουρο και κρασί από τον Κώστα Κοκκινίδη δεν πάει γι΄ αυτό και ο ίδιος φροντίζει για το σπίτι και τους καλούς φίλους

Το δικό του τσίπουρο απόσταξε ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας Κώστας Κοκκινίδης. Αγνό και ντόπιο από τα σταφύλια που τρύγησε το περασμένο Σεπτέμβρη από το αμπέλι του. Πατροπαράδοτα, παραδοσιακά και με την δική του συνταγή, με τα κατάλληλα μυρωδικά ο δημοτικός σύμβουλος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως εκτός από μετρ της τοπική αυτοδιοικησης είναι και άριστος στην απόσταξη τσίπουρου. Φυσικά το ντόπιο ποτό, όπως και το κρασί που απόσταξε τον περασμένο μήνα, θα καταναλωθεί με καλή παρέα και θα δωριστεί σε φίλους, με την αγάπη του Κοκκινίδη.

Χειμώνας έρχεται και το τσίπουρο αποτελεί ότι καλύτερο για την παρέα και το κουβεντολόι…ειδικά όταν πρόκειται για συζητήσεις περί αυτοδιοικητικών θεμάτων, που λόγω κορονοϊού υπάρχει μια μικρή στασιμότητα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *