Από τους γειτονικούς νομούς Λάρισας και Καρδίτσας για διασκέδαση στα χωριά της Φαρκαδόνας

Οι περιορισμοί στο ωράριο λειτουργία στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους γειτονικού νομούς οδηγεί πολλούς και δη εκείνους που έλκουν την καταγωγή από την περιοχή μας να διασκεδάσουν στον τόπο τους

Μπορεί το κλείσιμο της εστίασης και των κέντρων διασκέδασης από τις 12 τα μεσάνυχτα να βυθίζουν στη νυχτερινή ηρεμία στους γειτονικούς νομούς της Καρδίτσας και της Λάρισας, όμως δεν σημαίνει ότι και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα πάψουν να διασκεδάζουν. Απλά, μετακινούνται ελάχιστα χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας τους για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους χωρίς περιορισμούς. Ιδανική και μόνο επιλογή είναι τα μεγάλα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, τόποι καταγωγής πολλών νυχτερινών επισκεπτών μας.

Κι αν η εστίαση είναι μια πιο χαλαρή υπόθεση που έτσι κι αλλιώς φαίνεται μετά τα μεσάνυχτα να ατονεί, τα μπαράκια και τα καφέ ακόμη και σε πιο περιφερειακές πόλεις όπως η Φαρκαδόνα, η Οιχαλία, το Ζάρκο και το Γριζάνο φιλοξενούν όλους τους «περιορισμένους» κατά τα άλλα κατοίκους Λάρισας και Καρδίτσας.

Το θέμα πάντως φαίνεται να προβληματίζει μιας και δείχνει να είναι κάτι εκτός πρόβλεψης από πλευράς των αρμοδίων.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι μονάχα ο νομός Τρικάλων δεν έχει περιορισμούς μιας και τα κρούσματα κορονοϊού είναι λιγότερα σε σχέση με άλλες περιοχές.

KRINI LIVE


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *