ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Το Παλικάρι και οι…Βιόλες» σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στο «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1

Σήμερα το μεσημέρι δυο αδέλφια με καταγωγή από την Φαρκαδόνα θα συμμετέχουν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια

Στο ρόλο του Παλικαριού ο Νίκος Λέτσιος από τη Φαρκαδόνα, στο ρόλο της Βιόλας, του γεμάτου ευωδία φυτού, η αδελφή του Δήμητρα Λέτσιου και οι φίλες του Μαρία Ζαχαρίου, Ελευθερία Ζαχαρίου από την Αθήνα και η Ιωάννα Πορταράκη από την μακρινή Σητεία. Η ομάδα των φοιτητών θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ, που παρουσιάζεται κάθε μεσημέρι στις 3:00, από τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «KPHNH LIVE» η ομάδα στην οποία μετέχουν τα δυο αδέλφια με καταγωγή πατέρα από την Φαρκαδόνα και καταγωγή μητέρας το Ζάρκο, ονομάζεται «Το Παλικάρι και οι Βιόλες». Ένα παλικάρι που έχει υπό την προστασία και την αρχηγεία του τέσσερις ανθούς.Τα γυρίσματα του παιχνιδιού έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα το μεσημέρι, Τετάρτη, θα παρουσιαστεί μέσω του ΑΝΤ1 στις οθόνες μας.

Όσο για την έκβαση του παιχνιδιού, αν και η «ΚΡΗΝΗLIVE» γνωρίζει το αποτέλεσμα δεν θα το μοιραστεί μαζί σας. θα σας κρατήσει μέχρι αύριο σε αγωνία, προκειμένου να θαυμάσετε τα δικά μας παιδιά, που θα αναδείξουν την περιοχή μας, το Δήμο Φαρκαδόνας!!!