Άρχισαν να ασπρίζουν τα βουνά στην περιοχή της Φαρκαδόνας

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές του ανατολικού και δυτικού άκρου του Δήμου μας,

Αν και οι μετεωρολόγοι προέβλεπαν την έναρξη των χιονοπτώσεων για την περιοχή της Φαρκαδόνας από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου και μετέπειτα, η «Μήδεια» θέλησε να μας επισκεφτεί πιο νωρίς κάτι ανάλογο που πραγματοποίησε σε όλη τη χώρα. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE», άρχισαν οι πρώτες ασθενείς χιονοπτώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας κυρίως στο ανατολικό και το δυτικό μέρος της περιοχής μας. Τόσο για τις πρωινές, όσο και τις απογευματινές ώρες η ΕΜΥ προέβλεπε για την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, χιονόνερο, εντούτοις όμως, η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας έφερε τις ασθενείς χιονοπτώσεις πιο νωρίς από ότι περιμέναμε. Σε ορεινές περιοχές του Δήμου μας, όπως μας πληροφορούν κάτοικοι κοινοτήτων, σημειώνονται χιονοπτώσεις σε βουνά με μεγάλο υψόμετρο, το τοπίο άρχισε σιγά – σιγά να γίνεται λευκό. Η θερμοκρασία αργά το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου μας άγγιζε τον 1 Βαθμό Κελσίου.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE», από σήμερα θα σας ενημερώνει αποκλειστικά και άμεσα για την επικρατούσα κατάσταση στις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους προέδρους των χωριών θα σας παρουσιάζουμε άμεσα την κατάσταση με αποκλειστικές εικόνες και βίντεο, καθώς όλη η συντακτική ομάδα μας, βρίσκεται επί ποδός καταγράφοντας τις εξελίξεις, «όπως είναι».