Αρτοζαχαροπλαστείο «Αρτόραμα» στην Οιχαλία: Εκεί που η γεύση συναντά την ποιότητα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Θέλετε να αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις και να παραμείνετε σπίτι, τηρώντας τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού; Θέλετε να απολαύσετε το πρωινό καφέ που θα συνοδεύετε με ένα απολαυστικό σνακ ή μια γλυκιά ή αλμυρή λιχουδιά;  

Σαφώς και μπορείτε να τα απολαύσετε και να επωφεληθείτε με ένα τηλεφώνημα στον αρτοζαχαροπλαστείο «Αρτόραμα» που λειτουργεί στην Οιχαλία υπό την διεύθυνση της Αικατερίνης Τσιάντου.

Στο αρτοζαχαροπλαστείο θα βρείτε και θα προμηθευτείτε μοναδικά εδέσματα τα οποία παρασκευτάζονται από αγνά υλικά, αρίστης ποιότητας. Κουλούρια, πίτες, τσουρέκια, γλυκά, πολλών ειδών, ψωμί είναι μερικά από τα εδέσματα που θα συνοδεύσουν όλες τις ώρες της ημέρας για να ένα δυνατό στομάχι που θα δώσει δύναμη στον οργανισμό για να συνεχίσει το πρόγραμμα. Παράλληλα ετοιμάζεται και καφές που θα μας συνοδεύσει είτε στη δουλειά, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι.

Όλα αυτά είτε με επίσκεψη στο αρτοζαχαροπλαστείο, είτε με ένα τηλεφώνημα στο 2433032880 και η παραγγελία σας είναι σε λίγα λεπτά στο σπίτι.

Αρτοζαχαροπλαστείο «Αρτόραμα» στην Οιχαλία. Εκεί που η γεύση συναντά την ποιότητα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!!!