«Ας ευχηθούμε αυτός ο Γολγοθάς να είναι σύντομος»

Τις ευχές του για την Ανάσταση και το Πάσχα μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης

Τις ευχές του στους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Φαρκαδόνας και σ’ όλο τον κόσμο απευθύνει με αφορμή την γιορτή του Πάσχα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης σε μήνυμά του, με αφορμή την γιορτή του Πάσχα, εύχεται από καρδιάς, το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Να φωτίσει τις ψυχές μας τώρα και στο εξής, ώστε να γίνουν κοινωνοί των προϋποθέσεων που έθεσε ο Χριστός κατά την επίγεια παρουσία του. Της αγάπης και της συγχωρητικότητας απέναντι στο συνάνθρωπο. Ο ίδιος δεν παραλείπει να σταθεί στην κρισιμότητα των ημερών που ζει όλος ο πλανήτης, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, επισημαίνοντας την ανάγκη, όλοι μας να σεβαστούμε τις εντολές των αρμοδίων υγειονομικών αρχών και να μείνουμε σπίτι, προκειμένου να προφυλαχτούμε οι ίδιοι, ταυτόχρονα να προστατεύσουμε τους γύρο μας.

«Αυτό το Πάσχα, σαφώς και θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνα που ζήσαμε έως τώρα. Ας προσευχηθούμε ο καθένας ατομικά, ας μετατρέψουμε το κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας σε εκκλησία, ας γονατίσουμε μπροστά στο Σταυρωθέντα και Αναστάντα Χρηστό, με ταπεινότητα, προσευχόμενοι για την υγεία των εαυτών μας, των δικών μας ανθρώπων, όλου του κόσμου. Σίγουρα αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, όπως διαφορετική για όλους μας η επόμενη ημέρα μετά κορονοϊού. Όλοι μας θα χρειαστεί να ανασυνταχτούμε, να κάνουμε το «Νέο Ξεκίνημα» σ’ όλους τους τομείς, πάντα με την βοήθεια του Αναστάντα Χρηστού. Προσευχόμενοι από το σπίτι, εναποθέτοντας τις ελπίδες στο Μεγαλοδύναμο, ας ευχηθούμε αυτός ο Γολγοθάς να είναι σύντομος κι όχι μακρύς.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους συνδημότες μας».

KRINI LIVE