Αθλητισμό για όλους θα προσφέρει ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρκαδόνας «Ακαμάτες»

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να δημιουργήσει Ακαδημίες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου καθώς και τμήματα εκγύμνασης ενηλίκων, παιδιών και εφήβων

Κοντά στο αθλητισμό προσπαθεί και στοχεύει να φέρει παιδιά, εφήβους και ενήλικες ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρκαδόνας «Ακαμάτες». Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να δημιουργήσει Ακαδημίες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου καθώς και τμήματα εκγύμνασης ενηλίκων.

Η διοίκηση δημιούργησε σχολές εκμάθησης των δημοφιλών αθλημάτων (καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου) για τις νεαρότερες γενιές από 6 χρονών έως 16, αλλά και τμήματα εκγύμνασης ενηλίκων ανδρών – γυναικών, κοριτσιών και αγοριών.

Οι εγγραφές για τις σχολές των αθλημάτων (ακαδημίες) αλλά και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τμήματα γυμναστικής θα γίνει την προσεχή Πέμπτη και

Παρασκευή απόγευμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας.

Θα δημιουργηθούν τμήματα μπασκετ για αγόρια και κορίτσια αλλά και ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια.

Τις προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ θα αναλάβουν δυο προπονήτριες απόφοιτες ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, ενώ στο ποδόσφαιρο (ειδικά σε αυτό των τμημάτων κοριτσιών ) θα υπάρξει συνεργασία με συλλόγους και προπονητικά team οι οποίοι έχουν διακρίσεις στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945933550 και 697 7717311.

Καλή σχολική και αθλητική χρονιά!