Αξιόλογο το έργο που παράγει το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στα πλαίσια δράσης «Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας» θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ με υπεύθυνη την Διευθύντρια Αναισθησιολόγο κ. Ντούβλη Στέλλα

Δυο και πλέον δεκαετιών λειτουργίας προσμετρά το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Μια δομή η οποία έχει αγκαλιαστεί από την Τρικαλινή κοινωνία, με τους πάσχοντες να προσέρχονται σε τακτή βάση για να επωφεληθούν. Για την ιστορία το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων άρχισε να λειτουργεί από το 1996 σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στα πλαίσια δράσης «Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας» θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ με υπεύθυνη την Διευθύντρια Αναισθησιολόγο κ. Ντούβλη Στέλλα.

Η Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας έχει πλέον καθιερωθεί ως μια δράση για την ενημέρωση του κοινού και την ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας στη χώρα μας. Όπως διαπιστώθηκε στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας, ο αγώνας για την λειτουργία και τη στήριξη των ιατρείων στα νοσοκομεία της χώρας είναι τώρα πιο σημαντικός από ποτέ. 

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. γνωρίζοντας την επιστημονική και κοινωνική ευαισθησία καλεί το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας, να συμμετάσχει στον φετινό εορτασμό, ανοίγοντας το ιατρείο μας για το κοινό την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος είναι να παραμείνουν ανοιχτά τα Ιατρεία Πόνου και ΠΦ σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τις 10.00 – 18.00 μ.μ., όλα μαζί, την ίδια μέρα ώστε να γίνει γνωστή τόσο η ύπαρξή τους όσο και το έργο τους.