Αυστηρά τα μέτρα των αστυνομικών Αρχών για την αποτροπή συναθροίσεων

Μπλόκα και περιπολίες σε τοπικό επίπεδο και σε όλο το φάσμα του νομού για να απομακρυνθούν γιορτινές επισκέψεις

Αυστηρά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες, οι Αστυνομικές Αρχές για τον περιορισμό των άσκοπων και γιορτινών μετακινήσεων – επισκέψεων, που επιφυλάσσουν κινδύνους διασποράς του κορονοϊού. Ήδη οι αστυνομικές σε τοπικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα και σε επίπεδο νομού, έχουν αυστηριοποιήσει τα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξουν μετακινήσεις οι οποίες θα αποβούν μοιραίες για την τυχόν διάδοση του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό διεξάγονται τακτικές περιπολίες σε όλα τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και σε όλο το φάσμα του νομού. Καθημερινά κι όλο το 24ωρο είναι και τα μπλόκα που στήνονται σε κομβικά σημεία για τον έλεγχο της κίνησης των οχημάτων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σήμερα το βράδυ, παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και αύριο ανήμερα της εορτής, προκειμένου να αποτραπούν συναθροίσεις εκτός των οικογενειών.

Από την πλευρά τους οι γιατροί συνιστούν στους πολίτες να παραμείνουν σπίτια τους σε οικογενειακό περιβάλλον, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να συνεχίσουμε όλοι να ήμαστε υγειάς, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο νόσησης με τον ιό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *