Αυτοψία του Κώστα Σκρέκα στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε για επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και αυτοψίας από την πλευρά του ΕΛΓΑ, ώστε έγκαιρα να αποζημιωθούν όλοι οι αγρότες που υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από τις προχθεσινές πλημμύρες του Πηνειού ποταμού πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας.

Πλαισιωμένος από κλιμάκιο του ΕΛΓΑ καθώς επίσης και από τους αντιδημάρχους του Δήμου Φαρκαδόνας κ.κ. Ελένη Στεργίου – Μπότη, Γιάννη Γεωργολόπουλο, Βαγγέλη Κοσμά και Σπύρο Αγναντή και προέδρους των κοινοτήτων, ο υπουργός επισκέφτηκε τις περιοχές της Πηνειάδας, του Κλοκοτού, του Ζάρκου, του Κεραμιδίου, ενώ πολλά στρέμματα πλημμύρισαν και από την πλευρά της Καρδίτσας.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε για επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και αυτοψίας από την πλευρά του ΕΛΓΑ, ώστε έγκαιρα να αποζημιωθούν όλοι οι αγρότες που υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή.

Να θυμίσουμε ότι πάνω από 30.000 στρέμματα με σιτηρά και καλαμπόκι καθώς και στρέμματα που ήταν έτοιμα να γίνει η σπορά με βαμβάκι πλημμύρισαν.

KRINI LIVE