Αυξημένη η κίνηση στην γιορτινή αγορά του Δήμου Φαρκαδόνας

hiov4-760x390.jpg

Κάτοικοι των χωριών της Φαρκαδόνας σπεύδουν στις δύο λαϊκές αγορές Οιχαλίας και Φαρκαδόνας, σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ για τις αγορές τους

Με μάσκες, αλλά και με τα κινητά στο χέρι που πιστοποιούν την άδεια μετακίνησης βρίσκονται οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες αγορές για το αυριανό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η κίνηση, ιδιαίτερα στην έδρα του Δήμου, τη Φαρκαδόνα είναι σαφώς αυξημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες, με τους συνδημότες μας να σπεύδουν στις δύο λαϊκές αγορές Οιχαλίας και Φαρκαδόνας, στα σούπερ μάρκετ, στα κρεοπωλεία, στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία για τις τελευταίες αγορές.

Από το πρωί της Πέμπτης, παραμονή των Χριστουγέννων, η κίνηση στις έδρες των δημοτικών Ενοτήτων, Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Ταξιάρχες, αλλά και στα μεγάλα χωριά του Δήμου μας, χαρακτηριζόταν αυξημένη. Στα σούπερ μάρκετ η αγοραστική κίνηση θεωρούνταν υψηλή, καθώς ο κόσμος βγήκε να πραγματοποιήσει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Ιδιαίτερα αυξημένη υπήρξε η κίνηση και στους φούρνους, οι οποίοι ξεφούρνισαν ψωμί για τρεις ημέρες. Λόγω των Χριστουγέννων και των αργιών που ακολουθούν οι φούρνοι μετά το σημερινό κλείσιμο θα ξανά ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα. Φυσικά την τιμητική τους έχουν και τα ζαχαροπλαστεία για να προμηθεύσουν στους συνδημότες μας, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καθώς κι άλλα γλυκίσματα.

Με τα μαχαίρια και τους μπαλτάδες στα χέρια βρίσκονται και σήμερα οι επτά κρεοπώλες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στα κρεοπωλεία από το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι Φαρκαδόνιοι, προκειμένου να παραλάβουν τις παραγγελίες κρεατικών, αλλά και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα κοσμήσουν το γιορτινό τραπέζι.

perifereia.gif