Αυξημένη μοριοδότηση για μελλοντικές προσλήψεις ζητούν σεισμόπληκτοι του Δήμου Φαρκαδόνας

Το τελευταίο διάστημα πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους καλούν το κράτος αλλά πολύ περισσότερο το Δήμο Φαρκαδόνας και τις τοπικές Υπηρεσίες σε περιπτώσεις έκδοσης προκηρύξεων να δίνεται αυξημένη μοριοδότηση σε ανέργους, σεισμόπληκτους, για την εξεύρεση εργασίας

Την στήριξη της πολιτείας αλλά και των τοπικών Αρχών ζητούν οι σεισμόπληκτοι του Δήμου Φαρκαδόνας. Ανθρώπων που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα της ώρας έχασαν τις περιουσίες τους, κι έμειναν άστεγοι, διαμένοντας σε κοντέινερ ή ακόμη και σε τροχόσπιτα. Ανθρώπων που τα οικονομικά τους είναι ανύπαρκτα μιας και παραμένουν άνεργοι.

Όπως καταγράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE το τελευταίο διάστημα πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους καλούν το κράτος αλλά πολύ περισσότερο το Δήμο Φαρκαδόνας και τις τοπικές Υπηρεσίες σε περιπτώσεις έκδοσης προκηρύξεων να δίνεται αυξημένη μοριοδότηση σε ανέργους, κατοίκους σεισμόπληκτους περιοχών για την εξεύρεση εργασίας. Πολλοί σήμερα από αυτούς τους ανθρώπους δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν και τα βασικά, παραμένοντας άνεργοι επί σειρά μηνών. Ειδικά στις περιπτώσεις των συμβάσεων που συνάπτει ο Δήμος Φαρκαδόνας, απευθύνουν κάλεσμα για μοριοδότηση στους ανθρώπους που διαμένουν σε οικίσκους και αναζητούν εργασία, προκειμένου να διευθετήσουν ζητήματα οικονομικής φάσης που αφορούν την έναρξη των επισκευών στις οικίες τους.

Πολλοί ωστόσο είναι εκείνοι που ζητούν αυξημένη μοριοδότηση και για το δημόσιο, ωστόσο αυτό μέχρι σήμερα δεν συνέβη, σε ανάλογες περιπτώσεις άλλων σεισμόπληκτων περιοχών της χώρας, παρά μόνο σε οικογένειες θυμάτων σεισμού, όπως ορίζει ο νόμος.