Χωρίς πανηγύρι και εκδηλώσεις τον Αύγουστο η Οιχαλία

Η απόφαση ελήφθη από τη Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη Δημόσια Υγεία έναντι του κορονοϊού COVID-19 και βάσει των αποφάσεων των Υγειονομικών Αρχών

Τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού ώθησαν την Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας να προχωρήσει σε σειρά αποφάσεων μεταξύ των οποίων και της ματαίωσης κάθε εκδήλωσης έως τις 31 Αυγούστου εντός του οικισμού.

Σύμφωνα με την απόφαση για τον μήνα Αύγουστο του 2020 δεν θα επιτραπεί οποιαδήποτε εκδήλωση στην κοινότητα Οιχαλίας και δεν θα χορηγηθεί άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου που θα αφορά συνάθροιση κοινού.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη Δημόσια Υγεία έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 της πραγματοποίησης πανηγύρεων ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς.

Εντωμεταξύ με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας αποφασίστηκε η πεζοδρόμηση της οδού Δημοκρατίας κατά τις βραδινές ώρες από 21:00 έως 00:00 από 5/8/2020 έως 26/8/2020.

Η χρήση της οδού Δημοκρατίας για την επιβολή τραπεζοκαθισμάτων από τις επιχειρήσεις εστίασης το τριήμερο του Δεκαπενταυγούστου λόγω αυξημένης κίνησης για τήρηση των αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού. 

Τη μη χορήγηση άδειας λειτουργίας του Λούνα Παρκ καθώς αφορά χώρο συνάθροισης κοινού.

KRINI LIVE