Χρήστος Καραμάνος: «Η επιτυχία των παιδιών του Δήμου μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση»

Για όλους εμάς τους αιρετούς η επιτυχία των παιδιών μας γεμίζει ευθύνη, ώστε μέσα από τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα υλοποιήσουμε τώρα και μελλοντικά να θέσουμε τις βάσεις, ώστε οι νέοι επιστήμονες, να παραμείνουν στην περιοχή μας και να δημιουργήσουν, αναφέρει παράλληλα ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας

«Ένας νέος κύκλος για την ζωή δεκάδων νέων του Δήμου Φαρκαδόνας ξεκινά από σήμερα. Ένας κύκλος διεύρυνσης των γνώσεων μέσω της φοίτησης στο πανεπιστήμιο. Οι θύρες των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας άνοιξαν από σήμερα για δεκάδες υποψηφίους της περιοχής μας και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

Με τα παραπάνω λόγια ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Καραμάνος μεταφέρει τις εγκάρδιες στους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων για την επιτυχία και την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλές σπουδές με υγεία και με ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Η επιτυχία των παιδιών του Δήμου μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Για όλους εμάς τους αιρετούς η επιτυχία των παιδιών μας γεμίζει ευθύνη, ώστε μέσα από τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα υλοποιήσουμε τώρα και μελλοντικά να θέσουμε τις βάσεις, ώστε οι νέοι επιστήμονες, να παραμείνουν στην περιοχή μας και να δημιουργήσουν.

Συγχαρητήρια οφείλουν σε όλους τόσο σε όλους που πέτυχαν την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και σε εκείνους που είχαν τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Η ζωή συνεχίζεται κι όλοι μας έχουμε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία. Τους καλώ να συνεχίσουν την προσπάθεια προκειμένου την επόμενη χρονιά να κατακτήσουν το στόχο και την κορυφή. Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς μας αλλά και στους γονιούς που στήριξαν στην προσπάθεια τα παιδιά», προσθέτει ο κ. Χρήστος Καραμάνος.

KRINI LIVE