Συνδιασμός ο τόπος μας αύριο: «Κύριοι αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Τα όσα παρατηρούμε να προκύπτουν τα δυο τελευταία 24ωρα στο Δήμο Φαρκαδόνας σχετικά με την ακαταλληλότητα του νερού, μας προβληματίζουν και μας ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για θέμα υγείας κι όχι πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Βέβαια ορισμένοι στις πλατείες, στα ραδιόφωνα και κλεισμένοι στα γραφεία της ΔΕΥΑΦ προσπαθούν να δώσουν στο θέμα πολιτικές κι όχι κοινωνικές προεκτάσεις.Το θέμα του νερού, με την αύξηση των κολοβακτηριδίων ανησυχεί ιδιαίτερα τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, εμας προσωπικα αλλά και τα μέλη της παράταξης μου, εκλεγμένους και μη.

Ως παράταξη «ο τόπος μας αύριο» καλούμε την ΔΕΥΑΦ, τον αντιπρόεδρο ιδιαίτερα Θανάση Ζώτο και την προϊσταμένη Δέσποινα Μπότη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απέναντι στους πολίτες των πέντε χωριών. Να μιλήσουν με αλήθειες για το συμβαίνει με το νερό και να συμβάλουν στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

Οι πολίτες θέλουν μάχητικότητα κι άμεση επίλυση των προβλημάτων. Καθημερινή επαφή με τα προβλήματα και την άμεση επίλυση κι όχι αριβιστικές συμπεριφορές. Καλό θα είναι πρώτα οι ίδιοι, ως κύριοι αρμόδιοι να σπεύσουν και να επιδιώξουν λύσεις, κι όχι να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα από το γραφείο αλλά από χιλιόμετρα μακριά και γκεστ εμφανίσεις στην ΔΕΥΑΦ. Ορίστηκαν σε συγκεκριμένες θέσεις και τους ανατέθηκαν καθήκοντα που πρέπει να τα εκτελέσουν κι όχι να θέτουν σε δεύτερη μοίρα, προτάσσοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Κύριοι ενσκήψτε στο πρόβλημα και αναλάβατε τις ευθύνες. Γιατί φέρεται μεγάλη ευθύνη απέναντι στους κατοίκους των πέντε χωριών που δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Άμεσα και καθημερινή ενημέρωση και τακτικούς ελέγχους γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται άμεσα αλλά θα διαρκέσει…

ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ