ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: «Το φετινό Πάσχα, ας φέρει την πολυπόθητη Ανάσταση στις καρδιές μας»

Τις ευχές του για το Πάσχα Μεταφέρει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο  δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Χρήστος Καραμάνος

«Αυτό το Πάσχα όπου εκατοντάδες συνδημότες μας, αναζητούν σανίδα υποστήριξης και αλληλεγγύης, όλοι μας, αιρετοί και πολίτες, θα πρέπει να κάνουμε πράξη τις Ευαγγελικές Περικοπές, ακολουθώντας τα βήματα του Χριστού κατά την Επίγεια Παρουσία του. Να συνεχίσουμε να εκφράζουμε την στήριξή μας, ώστε να απαλύνουμε το πόνο και την αγωνία όλων αυτών που υποφέρουν, όλων αυτών που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς, όλων αυτών που μαστίζονται από την πανδημία».

Με αυτά τα λόγια ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Χρήστος Καραμάνος, έρχεται να παροτρύνει όλους εμάς προς βοήθεια, εκφράζοντας τις ευχές του, για την Ανάσταση και το Πάσχα που πλησιάζει.

«Ο δρόμος προς την Ανάσταση είναι ανηφορικός, ωστόσο όταν υπάρχει αλληλεγγύη και υποστήριξη ο Σταυρός του Μαρτυρίου, γίνεται ελαφρύτερος. Αρκεί να υπάρξουν εκείνοι που θα προθυμοποιηθούν να ελαφρύνουν το βάρος από τις πλάτες όλων όσων υποφέρουν. Αυτό το Πάσχα, είναι αρκετά δύσκολο για τους συνδημότες μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς. Αυτό το Πάσχα, οφείλουμε και πρέπει να δείξουμε ότι όσο υπάρχει μέσα αλληλεγγύη, δύναμη για υποστήριξη, το Μαρτύριο, λαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς ο άνθρωπος που υποφέρει ξέρει ότι θα βρει ένα αποκούμπι για τα βάσανα και τους πόνους. Ας ευχηθούμε το φετινό Πάσχα, να φέρει την πολυπόθητη Ανάσταση στις καρδιές όλων μας. Να δώσει δύναμη και παρηγοριά σε όσους μαστίζονται από διάφορα προβλήματα και να χαρίσει υγεία και καλοτυχία.

Καλή Ανάσταση και ευλογημένο Πάσχα σε όλους τους συνδημότες, δύναμη, υπομονή και ελπίδα, την οποία δίδαξε ο Σταυρωθείς και Αναστάς Χριστός μας», αναφέρει σε μήνυμα του ο Χρήστος Καραμάνος.