ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: «Γνωρίζουμε τις θυσίες και τους κόπους σας»

Μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Τις ειλικρινείς ευχές στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων μεταφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο αντιπεριφερειάρχης εύχεται στους Τρικαλινούς μαθητές και μαθήτριες που σε λίγα 24ωρα ρίχνονται στην μάχη των πανελληνίων εξετάσεων καλή δύναμη και επιτυχία, προτρέποντας να απομακρύνουν το άγχος και να αγωνιστούν με σθένος.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Είναι μία πρόκληση στην οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν μετά από μεγάλη προσπάθεια, και όλοι γνωρίζουμε τις θυσίες που έκαναν και τον χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να μπορέσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχή μου είναι το άγχος, που είναι λογικό να έχουν, να μετατραπεί σε δημιουργία και να πετύχουν το στόχο τους.

Είμαστε όλοι δίπλα τους και να είναι σίγουροι πως η προσπάθειά τους θα επιβραβευτεί. Όχι με όρους, όπως «επιτυχία» ή «αποτυχία», αλλά κυνηγώντας τα όνειρά τους. Και μέσα από αυτά να χτίσουν την κοινωνία του αύριο.», αναφέρει στο μήνυμα του ο κ. Μιχαλάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *