Χρήστος Μιχαλάκης: «Προχωρούμε μπροστά με αισιοδοξία, για την επόμενη μέρα της κοινωνίας και της Πατρίδας»

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης εύχεται σε όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές καλό Πάσχα

Στην τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία αλλά ταυτόχρονα και στην ελπίδα που πρέπει να έχουμε μέσα μας, αναφέρεται στο Πασχαλινό μήνυμα προς τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης καλεί τους πολίτες με πίστη και αισιοδοξία να βαδίσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω τις αντιξοότητες και προσδοκώντας στο καλύτερο αύριο που έρχεται.

«Ο εορτασμός και του φετινού Πάσχα γίνεται εν μέσω της πανδημίας, που εδώ και ένα χρόνο έχει ρίξει την σκιά της σε όλη την Ανθρωπότητα. Όμως, πλέον, και με τους εμβολιασμούς να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, έχουμε ξεκινήσει την πορεία για να την αφήσουμε πίσω μας. Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, μέσα από την ταπεινότητα και την οδύνη του Θείου Δράματος, έρχεται στις ψυχές μας ως χείμαρρος ελπίδας για το αύριο. Ένα μήνυμα ελπίδας για τη ζωή, ένας πυλώνας πνευματικής στήριξης για όλους μας. Το Φως απέναντι σε κάθε σκιά, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε δοκιμασία.

Με την πίστη μας, προχωρούμε μπροστά με αισιοδοξία, για την επόμενη μέρα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Αφήνοντας πίσω τις αντιξοότητες και προσδοκώντας στο καλύτερο αύριο που έρχεται.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους αυτές τις ευλογημένες ημέρες, υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.», αναφέρει στο σχετικό μήνυμα ο Χρήστος Μιχαλάκης.