Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τους αγρότες

 Οι κάτοχοι πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας είχαν την δυνατότητα από το βράδυ της Πέμπτης να ενημερώνουν τους λογαριασμούς τους και να λαμβάνουν τα χρήματα

Η στιγμή που περίμεναν και για την οποία αγωνιούσαν οι Φαρκαδόνιοι αγρότες κι όχι μόνο έφτασε. Αν και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης οι ελπίδες τους, για την πίστωση των ποσών των επιδοτήσεων εξανεμιζόταν, εντούτοις λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ξεκίνησε η πίστωση στους λογαριασμούς τους.

Όπως είναι γνωστό πρόκειται για τα ποσά που αντιστοιχούν στο υπολειπόμενο μέρος του 30% της βασικής ενίσχυσης και του συνόλου του «πρασινίσματος» – πράσινη ενίσχυση. Να θυμίσουμε ότι η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης είχε πιστωθεί στους λογαριασμούς στα τέλη του Οκτωβρίου.

Οι κάτοχοι πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας είχαν την δυνατότητα από το βράδυ της Πέμπτης να ενημερώνουν τους λογαριασμούς τους και να λαμβάνουν τα χρήματα. Για την υπόλοιπη μερίδα αγροτών, μη κατόχων κάρτας, τα χρήματα είναι διαθέσιμα από σήμερα το πρωί. Αναφορικά για όλους εκείνους που διατηρούν κι έχουν δηλώσει λογαριασμό σε άλλη Τράπεζα πέραν της Πειραιώς τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα μετά από περίπου δυο μέρες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τα χρήματα των επιδοτήσεων αποτελούν Χριστουγεννιάτικο μποναμά για τους αγρότες, μιας και το υπουργείο τήρησε την δέσμευση για πίστωση των ποσών πριν τα Χριστούγεννα. Πλέον θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα εξυπηρετώντας τις τρέχουσες αλλά ταυτόχρονα και παρελθούσες υποχρεώσεις.