Χρόνια Πολλά και ευτυχές το 2021 από τον Αμφίων Φαρκαδόνας

Εν αναμονή της στιγμής που θα ανταμώσουμε χωρίς φόβο όλοι στις πλατείες χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, θα τραγουδήσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα απολαύσουμε και θα θυμηθούμε την παράδοση, τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμά μας

Βυζαντινά και παραδοσιακά θα κινηθεί και τη νέα χρονιά που ξεπρόβαλε λίγες ώρες πριν ο Μουσικός Σύλλογος Φαρκαδόνας Αμφίων. Ένας Σύλλογος που χρόνια τώρα αφήνει την καλλιτεχνική πινελιά στα τοπικά δρώμενα της Φαρκαδόνας αλλά και της Θεσσαλίας με την εμφάνιση της παραδοσιακής-βυζαντινής χορωδίας.

Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου η πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κα Βάσω Μπασιάκου, απευθύνει δημόσια τις ευχές της για ένα ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχές νέο έτος. Μια χρονιά που θα ανταμώσουμε χωρίς φόβο όλοι στις πλατείες χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, θα τραγουδήσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα απολαύσουμε και θα θυμηθούμε την παράδοση, τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμά μας. Μια χρονιά που θα κυριαρχήσει η ζωή που στερηθήκαμε το 2020, που θα κυριαρχήσει η αισιοδοξία και η ελπίδα.

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Ευτυχισμένα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *