Δεκαοχτώ χρόνια μετά ο ΑΟ Τρίκαλα δεν ξεχνά τους δυο παίκτες του που χάθηκαν στη Φαρκαδόνα

Ήταν 19 Νοεμβρίου του 1996, όταν κοντά στις 9 το βράδυ το χωριό της Φαρκαδόνας αλλά και γειτονικά ταρασσόταν στο άκουσμα ενός εκκωφαντικού θορύβου. Τροχαίο συμπέραναν πολλοί κι έτρεξαν να δουν τι συνέβη στην «αιματοβαμμένη» στροφή του «Αη Λια» της Φαρκαδόνας.

Λίγα λεπτά αργότερα αρκετοί γινόταν θεατές θλιβερών εικόνων μπροστά στις άμορφες μάζες σιδηρικών και στα άψυχα κορμιά δυο παλικαριών που το νήμα της ζωής τους χανόταν τόσο άδικα και πρόωρα.

Η είδηση του θανάτου των δυο παλικαριών, ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη 22 και 21 χρόνων αντίστοιχα, στην αιματοβαμμένη επί πολλά χρόνια οδό Τρικάλων – Λάρισας και σε ένα σημείο που τα προηγούμενα χρόνια είχαν συμβεί δεκάδες τροχαία δυστυχήματα στην στροφή του Προφήτη Ηλία Φαρκαδόνας, έπεφτε σαν κεραυνός τόσο στην ομάδα του ΑΟΤ, όσο και σε στο σύνολο του νομού.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στα δυο παλικάρια που επέστρεφαν από την Λάρισα στα Τρίκαλα, η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα δεν ξεχνά. Σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου ενώ το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη και της διοικούσας επιτροπής, όπως και αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων και των βετεράνων.