Δεν έπαυαν να χτυπούν τα τηλέφωνα σήμερα στα λογιστικά γραφεία

Υποψήφιοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος έσπευδαν στα λογιστικά γραφεία και τηλεφωνούσαν στους λογιστές για να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής

Δεν παύουν να χτυπούν τα τηλέφωνα στους λογιστές που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Φαρκαδόνα, στην Οιχαλία και σ’ άλλα χωριά του Δήμου. Ο λόγος φυσικά το Κοινωνικό Μέρισμα, για το οποίο αναμενόταν από το μεσημέρι της Παρασκευής να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα. Αν και αναμενόταν… δυστυχώς δεν τέθηκε, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλεκτρονική ισχύ το σύστημα που θα άφηνε και τους Φαρκαδόνιους να καταθέσουν τις αιτήσεις για να τύχουν της πίστωσης των ποσών.

Πολλοί σήμερα το πρωί μέχρι και το βράδυ επέλεξαν να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους λογιστές τους, πολλοί βέβαια κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας άνω των 60 ετών προτίμησαν να επισκεφθούν τα λογιστικά γραφεία, για να πληροφορηθούν από τους λογιστές τους, τι ακριβώς θα χρειαστεί να προσκομίσουν έτσι ώστε να κατατεθεί η αίτηση. Από την πλευρά τους πάλι οι λογιστές παρέμειναν στα γραφεία τους έως αργά το βράδυ, για την περίπτωση ανοίγματος της πλατφόρμας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει πιθανότατα αύριο Σάββατο, χωρίς τίποτα να αποκλείει και κάτι πιο σύντομο. Ωστόσο οι λογιστές κρίνοντας από πέρυσι, εξηγούν ότι η μεγάλη επισκεψιμότητα που θα παρατηρηθεί στο σύστημα κατά την εφαρμογή του θα δημιουργήσει στους ίδιους και στου πολίτες προβλήματα καθυστερήσεων και πιθανότητα και μη λειτουργία, κάτι το οποίο συνέβη και πέρυσι.