Δεν λυγίζουν τα περήφανα γηρατειά, αντιθέτως μεταφέρουν την αισιοδοξία

Ευχές αντήλλαξαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Τα περήφανα γηρατειά της Φαρκαδόνας έστειλαν για μια ακόμη χρονιά το μήνυμα της αισιοδοξίας. Παρά τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους, αισιοδοξούν και ελπίζουν στο καλύτερο. Αυτό άλλωστε ήταν το μήνυμα που έστειλαν την Κυριακή κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στο ΚΑΠΗ της Φαρκαδόνας.

Μέλη του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της διοίκησης συναντήθηκαν στην αίθουσα του τοπικού Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Ευχή όλων υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Χαμόγελα και αισιοδοξία μιας και κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της ζωής μας. Και ο άνθρωπος όπως ανέφεραν τα μέλη του ΚΑΠΗ ξέρουν και να αισιοδοξούν και να αντιπαρέρχονται των δυσκολιών.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, καθώς επίσης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ηλίας Καραμάνος που απηύθυναν τις ευχές τους στους ηλικιωμένους.

«Η διάθεση σας, ο τρόπος που αντιμετωπίζεται την ζωή, τις δυσκολίες, μας δίνουν δύναμη, θάρρος, να προσπαθήσουμε κι εμείς για το καλύτερο, να μην το βάλουμε κάτι. Πραγματικά η δύναμη σας αποτελεί το ερέθισμα για να αγωνιστούμε κι εμείς με τη σειρά μας. Θα είμαστε συνέχεια δίπλα σας, όπως άλλωστε το πράττουμε 5περίπου χρόνια τώρα», τόνισε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό, ενώ το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε ένα ταξίδι.