Δεν πέρασε το ψήφισμα της κα Αφροδίτης Βανακάρα στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Μέσω του ψηφίσματος εκφραζόταν η στήριξη στους πληγέντες αγρότες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Δημοτική Ενότητα Πελινναίων

Στα θετικά της ιδίας αλλά και της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Φαρκαδόνας θα μπορούσε να καταγραφεί το ψήφισμα συμπαράστασης που έφερε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού κα Αφροδίτη Βανακάρα.

Μέσω του ψηφίσματος η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εξέφραζε την στήριξη στους πληγέντες αγρότες του Δήμου Φαρκαδόνας από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν ζημιές σε χιλιάδες καλλιεργούμενες εκτάσεις στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων.

Δυστυχώς το Σώμα δεν συμφώνησε με το κείμενο, χαρακτηρίζοντας αυτό παραταξιακό κι όχι κοινό, που θα προερχόταν από το δημοτικό συμβούλιο.

Οι μόνοι που το ψήφισαν ήταν η ίδια και ο συνδυασμός «Ο Τόπος μας Αύριο» με επικεφαλής την Ελένη Χαλβατζά καθώς και οι Κουκώνης Βασίλης, Ελένη Στεργίου Μπότη και Ανδρέας Παπαγεωργίου από την παράταξη «Νέα πνοή δημιουργίας» του κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Όσο για τους υπόλοιπους συμφώνησαν με την άποψη ότι θα έπρεπε να εκδοθεί κοινό ψήφισμα από όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως δεν το προνόησαν και φυσικά δεν το έπραξαν…