Δεσμεύσεις για συνεργασία προς όφελος όλων

Μετά την επίσκεψη στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η υπεύθυνη του Κέντρου κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου επισκέφτηκε τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δίαυλο επικοινωνίας, στοχεύοντας στην συνεργασία όταν αυτό κριθεί απαραίτητο σε σειρά θεμάτων άνοιξε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Τρικάλων. Αυτός ο νέος κύκλος για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας ξεκίνησε με την επίσκεψη της υπεύθυνης του Κέντρου Κοινότητας κα Δήμητρας Παπαστεργίου με συνάντηση που είχε με την διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου ενώ συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο γραφείο του διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Τρικάλη.

Σκοπός των επισκέψεων να συζητηθούν και να κατατεθούν προτάσεις στα πλαίσια του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των διευθύνσεων εκπαίδευσης και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, έτσι ώστε να υλοποιηθούν δράσεις οι οποίες αφορούν θέματα της σχολικής κοινότητας, όπως της υγείας, του επαγγελματικού προσανατολισμού, θέματα που αφορούν το περιβάλλον και παράλληλα να επιλύονται τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Αυτό θα διευκολύνει την ενημέρωση των σχολείων της περιοχής σχετικά με τις ερευνητικές δράσεις του Κέντρου Κοινότητας που τελούνται υπό την αιγίδα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων.

Οι διευθυντές εκπαίδευσης ευχαρίστησαν την κα. Παπαστεργίου για την επίσκεψη και την ανταπόκρισή της στην πρόσκληση, χαιρέτισαν με ενθουσιασμό την έναρξη της συνεργασίας τους και υποσχέθηκαν την αμέριστη αρωγή της στις μελλοντικές δράσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *