Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας

Τα Τμήματα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας και Βιοϊατρικής του New York College

υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ)

και το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

σας προσκαλούν στη

Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας

με θέμα: «Σώστε την Μέλισσα»

την Τετάρτη 2 Ιουνίου, 18.00-22.00.

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δρ. Νίκος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος New York College, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βιοϊατρικών Σπουδών και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, πρ. Διευθυντής Eρευνών ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και πρ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ.

Μέλη:  

Βασίλης Ντούρας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ), Γεώργιος Πίττας, Αντιπρόεδρος Διεπαγγελματικής Μελιού και προϊόντων Μέλισσας, Πρόεδρος «Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλεξ. Πίττας», Κατερίνα Καρατάσου, Κτηνίατρος, Επόπτρια Μελισσοκομίας ΚΜ Λάρισας, ΟΜΣΕ, Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια Εργαστηρίου Ζωικών Επιστημών Τμήματος Μελισσοκομίας, ΕΛΓΟ, ΔΗΜΗΤΡΑ, Ειρήνη Ψαχούλια, Οικονομολόγος, Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ), Κωνσταντίνος Καλαχάνης – Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ, Research Coordinator, New York College, Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, Καθηγήτρια Διαιτολογίας-Διατροφολογίας New York College

Γραμματέας: Μόνικα Κατσαρού

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Χρήστος Ζερεφός, Ακαδημαϊκός, Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ντούρας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ), Κατερίνα Καρατάσου, Κτηνίατρος, Επόπτρια Μελισσοκομίας ΚΜ Λάρισας, ΟΜΣΕ, Γεώργιος Πίττας, Αντιπρόεδρος Διεπαγγελματικής Μελιού και προϊόντων Μέλισσας, Πρόεδρος «Μέλι Αττική», Νίκος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος New York College, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βιοϊατρικών Σπουδών και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, πρ. Διευθυντής Eρευνών ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και πρ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια Εργαστηρίου Ζωϊκών Επιστημών Τμήματος Μελισσοκομίας, ΕΛΓΟ, ΔΗΜΗΤΡΑ, Γεώργιος Μπαλωτής, Ερευνητής, Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, Νίκος Εμμανουήλ, Ομότιμος Καθηγητής Εντομολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννα Χήνου, Καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων,  Φαρμακευτικό Τμήμα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτριος Μόσιαλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοτεχνολογίας Μικροβίων, Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δημήτρης Κάβουρας, Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας, Νίκος Θωμαϊδης, Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας, Τμήματος Χημείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χρυσούλα Τανανάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας, Τμήμα Γεωπονίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αντώνης Τσαγκαράκης, Ερευνητής, Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας & Εντομολογίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παναγιώτης Σίσκος, Διατελέσας Καθηγητής Περιβαλλοντικής Χημείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σωτήρης Πάστρας, CSR Manager APIVITA, Πέτρος Ταραντίλης, Καθηγητής Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μηνάς Τσικριτσής, Ερευνητής Αιγιακών Γραφών, Ξενοφών Μουσάς, Αστροφυσικός, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ • Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω: https://youtu.be/iK93jPA-aAU

ΠΗΓΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *