Διάλογο για τα τροχαία ατυχήματα άνοιξαν οι μαθητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Στο σχολείο τους βρέθηκε ο συντοπίτης γιατρός αναισθησιολόγος Αχιλλέας Κούμπος που μίλησε για τις συνέπειες που φέρουν τα τροχαία ατυχήματα στους ανήλικους και στους ενήλικες

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε την ευκαιρία να αναπτύξει με τους μαθητές του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας ο συντοπίτης ιατρός, Αχιλλέας Κούμπος, σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο γιατρός, ειδικός αναισθησιολόγος, αποδέχτηκε την πρόσκληση του σχολείου και πραγματοποίησε επίσκεψη, μιλώντας στα παιδιά για τα τροχαία ατυχήματα, τις συνέπειες, συνιστώντας την ιδιαίτερη προσοχή, μιας και σε ένα μεγάλο βαθμό θύματα και θύτες τροχαίων ατυχημάτων είναι παιδιά και έφηβοι.

Ειδικά στην περιφέρεια τα τροχαία στα οποία εμπλέκονται ανήλικοι καταλαμβάνουν μεγαλύτερη συχνότητα και ποσοστό σε σχέση με το κέντρο.Ο κ. Κούμπος είναι γνωστό πως τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο του (η καταγωγή του είναι από την γειτονική Πηνειάδα) καθώς και για τα παιδιά.

Σκοπος της επίσκεψης ήταν να μιλήσει στους μαθητές για τα τροχαία ατυχήματα και για τον κίνδυνο που εγκυμονούν. Με την αμεσότητα που τον διακρίνει αφύπνισε τους μαθητές με την ομιλία του και την προβολή slides.

Ο σύλλογος διδασκόντων τον ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψη του ευελπιστώντας σε ένα νέο ραντεβού μαζί του στο προσεχές μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό τον φίλο Φωτογράφο, Λευτέρη Μακρή!!

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Μάθε πρώτος τα γεγονότα από το Δήμο Φαρκαδόνας και τη Θεσσαλία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *