Διάλογος για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής

Με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Βασιλική Κάκλα

Στην τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Δ.Ε. Τρικάλων συμμετείχε σήμερα το πρωί η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα. Η συζήτηση περιστράφηκε σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στον τρόπο προσέλευσης των μαθητών, στη διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων των σχολείων, στα ωρολόγια προγράμματα και διαλείμματα. Δόθηκε έμφαση στην τήρηση των κανόνων προστασίας και υγιεινής που έχουν σταλεί από τον ΕΟΔΥ και πρέπει να εφαρμόζονται από το προσωπικό καθαριότητας. Συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος μετακίνησης των μαθητών με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Οι Διευθυντές των σχολείων διαβεβαίωσαν ότι έχουν επικοινωνήσει με όλους τους γονείς

– κηδεμόνες των μαθητών και διαπίστωσαν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στο σχολείο τους και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η προσέλευση από την Δευτέρα θα είναι απολύτως ικανοποιητική.

Επίσης διευκρινίζεται ότι, λόγω του μικρού αριθμού μαθητών, η προσέλευσή τους θα γίνεται σε καθημερινή βάση για όλους τους μαθητές.

KRINI LIVE