Διασκέδασαν και έκοψαν την πίτα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί των Τρικάλων

Την ετήσια χοροεσπερίδα πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά ταυτοχρόνως να ανταλλάξουν ευχές είχαν το βράδυ της Παρασκευής δάσκαλοι και νηπιαγωγοί των Τρικάλων. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα του στην διάρκεια της οποία κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση παρέστη και τίμησε με την παρουσία του ο αιρετός του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Παληγιάννης ενώ από τοπικής πλευράς παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Κωνσταντάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων κ. Μιχάλης Λάππας, ο αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Χασιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας κ. Βάιος Κουτής, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλαμπάκας κ. Γιώργος Ντίνος, το μέλος του ΙΠΕΜ ΔΟΕ κ. Σάκης Γκουτζέλας.

Τις ευχές για επίτευξη των στόχων και μια χρονιά με υγεία και πρόοδο απηύθυνε ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου κ. Χρήστος Τρικάλης.

Τυχερή της βραδιάς η εκπαιδευτικός κα Αίγλη Χατζή όπου εντόπισε το φλουρί και κέρδισε μια τηλεόραση προσφορά του Συλλόγου.