Διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων από το δήμο στη Φαρκαδόνα

Την Κυριακή κηρύσσεται η έναρξη των Αποκριάτικων εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας όπου θα διεξαχθεί η παρέλαση αρμάτων στη Φαρκαδόνα

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας αναμένεται να πρωτοστατήσει στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις. Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας προετοιμάζει ένα μοναδικό Αποκριάτικο διήμερο, υποσχόμενος να προσφέρει διασκέδαση σε κατοίκους και επισκέπτες που θα βρεθούν τις Απόκριες στην έδρα του Δήμου για να γιορτάσουν λίγο πριν έναρξη της σαρακοστής, προετοιμαζόμενοι για το Πάσχα.

O Δήμος Φαρκαδόνας για τέταρτη συνεχή χρόνια μας καλεί στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρικάλων την Κυριακή των Αποκριών 10 και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στη Φαρκαδόνα για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του τριωδίου και την αρχή της σαρακοστής.

 Την Κυριακή το πρωί στη πλατεία της Φαρκαδόνας στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση μάγου – ταχυδακτυλουργού, ενώ κλόουν θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους. Από τις 11.30 π.μ. και για 2 ολόκληρες ώρες στη πλατεία θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου και μεγαλόστολη-μασκότ για φωτογραφίες.

Την καθαρή Δευτέρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα θα οργανωθούν εκδηλώσεις με παραδοσιακή φασολάδα και νηστήσιμα γιορτάζοντας τα κούλουμα καθώς και καρναβαλικές εκδηλώσεις από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

 Την καθαρή Δευτέρα στη πλατεία της Φαρκαδόνας από τις 11:00 το πρωί και μετέπειτα θα προσφέρεται παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και κρασί υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας στις 2:30 μ.μ. στη πλατεία της Φαρκαδόνας θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Δήμου και των πολιτιστικών του συλλόγων.

Είτε συμμετέχετε σαν «θεατές» είτε σαν «καρναβαλιστές» ο Δήμος περιμένει όλους τους πολίτες για να ζήσουν μαζί στιγμές κεφιού και χαράς.