Δήμαρχος στο Δήμο Τεμπών από την πρώτη Κυριακή ο Κρηνιώτης Γιώργος Μανώλης

Ο Γιώργος Μανώλης που έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Κρήνης, γενέτειρα των γονιών του θα διοικήσει από την 1η Σεπτεμβρίου το Δήμο Τεμπών αφού από την πρώτη Κυριακή εκλέγεται δήμαρχος Τεμπών με ποσοστό 50,11%, έναντι του πρώην δημάρχου Κώστα Κολλάτου που συγκέντρωσε το 41,51% των ψήφων.

Το Δήμο Τεμπών διεκδίκησε και κέρδισε ένας δικός μας άνθρωπος με καταγωγή την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας. Πρόκειται για τον Γιώργο Μανώλη, οι γονείς του οποίου κατάγονται από το χωριό της Κρήνης.

Ο κ. Μανώλης κέρδισε το Δήμο Τεμπών από την πρώτη Κυριακή και ετοιμάζεται πλέον από την 1η Σεπτεμβρίου να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

Μετά την πανηγυρική εκλογή του, ο νέος δήμαρχος Τεμπών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τους συνδημότες και τις συνδημότισσες του Δήμου Τεμπών για την εμπιστοσύνη και την απόφασή τους να γυρίσουν σελίδα στον Δήμο Τεμπών.

Ευχαριστώ για τη δύναμη που μας δώσατε με την ψήφο σας. Μαζί προσπαθήσαμε και μαζί κερδίσαμε. Μαζί παλέψαμε και μαζί νικήσαμε. Έτσι θα πετύχουμε και όλους τους στόχους μας από δω και πέρα.

Ευχαριστώ και τους συνοδοιπόρους μου στη Νέα Δύναμη που έδειξαν έμπρακτα ότι η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η εντιμότητα και η ειλικρίνεια είναι τα μόνα όπλα μας αλλά και τα μόνα που φέρνουν αποτελέσματα.

Ευχαριστώ και όλους αυτούς που με στήριξαν σ’ αυτόν τον αγώνα. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.».

Από τη συντακτική ομάδα θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή και μία καλή και δημιουργική θητεία