Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν φταίει η ΚΕΔΕ για το πρόβλημα με τις μάσκες

Το πρόβλημα που προέκυψε με τις μάσκες σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι κάναμε έναν απίστευτο αγώνα να παραδώσουμε μάσκες σε όλη τη χώρα βάσει των προδιαγραφών που μας έδωσε το Υπουργείο Υγείας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών. Γι αυτό και παραδέχθηκε το Υπουργείο Υγείας ότι υπάρχει λάθος στη συγγραφή των προδιαγραφών από τη μεριά τους, δεν φταίει σε κάτι η ΚΕΔΕ.

Εμείς δεχθήκαμε, κακώς κατά τη γνώμη μου, να τρέξουμε το διαγωνισμό. Το πρόβλημα το οποίο προέκυψε χαλάει όλη την εικόνα και την προσπάθεια που κάναμε ως ΚΕΔΕ να φτάσουμε παντού και να ανοίξουν τα σχολεία, γιατί αν δεν το κάναμε εμείς δεν θα άνοιγαν τα σχολεία. Από τη μια μεριά μέσα μου λέω ότι καμιά φορά δεν χρειάζεται να…’σηκώνεις πάντα το χέρι’, αλλά από την άλλη σε δύσκολες καταστάσεις εκεί που πρέπει να βάζουμε πλάτη, να το κάνουμε.» 


1 σχόλιο

  1. Μιγαδική ανάλυση
    17/09/2020 στις 16:38

    Δήμαρχε οι δημότες σου ξέρουν και έχεις την απόλυτη στήριξή τους. Τώρα για τους υπόλοιπους υπέυθυνους προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε.