Δήμος Φαρκαδόνας: Στις επάλξεις οι δυο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου

Γιάννης Σακελλαρίου και Μιχάλης Μπαγιώτης επιταχύνουν τις διαβουλεύσεις ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας

Σε δυο Δήμους του νομού Τρικάλων όπου θα επαναληφθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι στραμμένα τα βλέμματα πολιτών, αυτοδιοικητικών και γενικότερα.

Τα δυο δίδυμα υποψηφίων σε Καλαμπάκα και Φαρκαδόνας εντείνουν τη μάχη, μιας και απομένουν μόλις τρία περίπου 24ωρα πριν το δεύτερο γύρο.

Ίσως της επιβεβαίωσης ή ακόμη και της ανατροπής.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας από την Δευτέρα το μεσημέρι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της επαναληπτικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής Γιάννης Σακελλαρίου και Μιχάλης Μπαγιώτης βρίσκονται σε εγρήγορση.

Εντείνουν τις προσπάθειες αναπτύσσοντας επαφές και συναντήσεις βαδίζοντας προς τη δεύτερη Κυριακή.

Και οι δυο εμφανίζονται αισιόδοξοι ενώ δεν παύουν να εξηγούν ότι η μάχη που θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή θα είναι από μηδενικής βάσης.

Όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ενημέρωσης ενώ θα επισκεφτούν εκ νέου τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας παρουσιάζοντας τις θέσεις και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Το ζήτημα που προκύπτει στην παρούσα φάση είναι η οδός που θα ακολουθήσουν οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι που βγήκαν εκτός μάχης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Θανάσης Μεριβάκης, Ελένη Χλαβατζά και Ευαγγελία Στεργίου.

Οι ομάδες των τριών υποψηφίων που δεν κατάφεραν να οδηγηθούν στην δεύτερη Κυριακή δεν έχουν συσκεφτεί ακόμη. Θα το πράξουν στις επόμενες ημέρες για να αποφανθούν τι γραμμή θα ακολουθήσουν.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η γραμμή που θα δοθεί από τους επικεφαλής των συνδυασμών θα ακολουθηθεί και από τους απλούς ψηφοφόρους. Κι αυτό είναι το ζητούμενο που ίσως αγχώνει περισσότερο τους δυο διεκδικητές του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και έτερου διδύμων του νομού.

Πλέον η βαρύτητα των δυο υποψηφίων της Φαρκαδόνας δίνεται σε καθένα ξεχωριστό πολίτη του Δήμου που θα γίνει προσπάθεια να ενημερωθεί πριν οδηγηθεί την Κυριακή στην κάλπη.