Δίνει το καλό παράδειγμα ο Χρήστος Μιχαλάκης

Ακόμη και εντός του γραφείου του, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης φοράει την προστατευτική μάσκα, αφενός, προστατεύοντας τους γύρω του, αφετέρου προφυλάσσοντας τον εαυτό του, από το ενδεχόμενο να έρθει σε επαφή μ’ ένα ασυμπτωματικό ασθενή

Ούτε λεπτό χωρίς μάσκα δεν μένει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, δίνοντας το παράδειγμα σ’ όλους μας για το πως πρέπει να κινούμαστε από εδώ και στο εξής, χρονική στιγμή που άρχισαν να επιστρέφουν οι μάσκες στους κλειστούς χώρους.

Ακόμη και εντός του γραφείου του, ο αντιπεριφερειάρχης φοράει την προστατευτική μάσκα, αφενός, προστατεύοντας τους γύρω του, αφετέρου προφυλάσσοντας τον εαυτό του, από το ενδεχόμενο να έρθει σε επαφή μ’ ένα ασυμπτωματικό ασθενή.

Ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι μας από εδώ και στο εξής, ειδικά όσοι από εμάς έρχονται σε επαφή με πολυκοσμία. Απαιτείται προσοχή και το παράδειγμα το λαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, όπως και σε πολλές άλλες των περιπτώσεων από τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

KRINI LIVE