Δραστήριος άνθρωπος, με πρόσωπο καθαρό ο Γιώργος Γεωργίου

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου ετοιμάζεται να δώσει με την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο νεανική ζωντάνια στην περιοχή μας.

Ο νεαρος Αστυνομικός απο την Κρήνη, Γιώργος Γεωργίου είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο χωριό του αλλά και στα γύρω διαμερίσματα καθώς η εξωστρέφεια του χαρακτήρα του είναι αυτή που κερδίζει τους ανθρώπους.

Αγνός ανθρωπος με καθαρό πρόσωπο και φρέσκιες ιδέες θέλει να δώσει πνοή δημιουργίας στον τόπο μας. Θέτει για πρώτη φορα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νεά Πνοή Δημιουργίας» επιθυμεί να προσδώσει με την εκλογή του μια νότα δημιουργίας και ζωντάνιας στην περίοχή μας που ταλανίζεται από τόσα προβλήματα.

Στα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του νεαρού ηλικιακά Γιώργου Γεωργίου, αναφερθηκε εκτενώς ο Γιάννης Σακελλαρίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος όπως κατεγραψε το Κρήνη Live, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμη για τον ίδιο η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και θα ήταν «ευχής εργον» η εκλογή του στο δημοτικο συμβούλιο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Λόγια που προκάλεσαν εμφανώς συγκίνηση στον νεαρο Αστυνομικό, καθώς θυμήθηκε την προ ολίγων μηνών συνάντηση που είχαν, όπου και δέχτηκε την πρόταση να κατέλθει υποψήφιος. Στην συγκεκριμένη συνάντηση,ο Γιώργος αναλύοντας το όραμα που εχει για τον τόπο όπου γεννηθηκε και μεγάλωσε,στον επικεφαλής του συνδυασμού και αντιλαμβανόμενος την μεγάλη προσφορά του Γιάννη Σακέλλαριου στον συνάνθρωπο καθώς και την σύμπλευση απόψεων για θέματα ζωτικής σημασίας για τον δήμο μας,αποδέχτηκε την πρόταση και αποφάσισε την συμπόρευση μαζί του.