Δυναμικός και ασυμβίβαστος συνεχίζει την πορεία του ο Βασίλης Θεοδώρου

Πλέον ο κ. Θεοδώρου, πρόεδρος του Κεραμιδίου ετοιμάζεται να συνεχίσει το έργο του και να προσφέρει στο χωριό που γεννήθηκε, έκανε οικογένεια και ζει μόνιμα

Η αποτυχημένη συμμετοχή του (για μόλις 27 ψήφους) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1977 για την διεκδίκηση της τότε κοινότητας Κεραμιδίου, μπορεί να τον ώθησε να απομακρυνθεί από τα κοινά για τρεις δεκαετίες. Ο Βασίλης Θεοδώρου, ωστόσο δεν έμεινε απαθής. Στράφηκε προς άλλη κατεύθυνση, ασχολήθηκε ενεργά με τον αγροτικό συνδικαλισμό, ως μέλος της ΠΑΣΕΓΕ κι ως αντιπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων. Σημαντική προσφορά και στον αθλητισμό επί σειρά ετών. Κι αν από την στιγμή που απομακρύνθηκε από τα κοινά ο κ. Θεοδώρου, μεσολάβησαν αρκετά χρόνια, ο πόθος φαίνεται πως έμεινε άσβεστος. Το 2010 μετά από πρόταση του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο και να εκλεγεί πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου. Δεν έμεινε εκεί, διεκδίκησε εκ νέου την προεδρία το 2014, όπου επανεκλέχτηκε.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά και οι παρεμβάσεις για το χωριό, ήρθαν να ανανεώσουν την θητεία του, με την ψήφο που του έδωσαν οι συγχωριανοί του. Πλέον ο κ. Θεοδώρου ετοιμάζεται να συνεχίσει το έργο του και να προσφέρει στο χωριό που γεννήθηκε, έκανε οικογένεια και ζει μόνιμα. Είναι έτοιμος ακόμη και να έρθει αντιμέτωπος με όλους και με όλα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του, έδειξε ότι δεν συμβιβάζεται. Αγωνίζεται και διεκδικεί, ακούει και μάχεται. Μάχεται για το καλό του χωριού του. Αγωνίζεται για τα αιτήματα που του μεταφέρουν οι συγχωριανοί του.

Καλή θητεία πρόεδρε, συνέχισε όπως σε συνηθίσαμε τα τελευταία 9 περίπου χρόνια. Δυναμικός και ασυμβίβαστος…