Ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας»

Τις ευχαριστίες του στα μέλη και στους κατοίκους που συμμετείχαν με το άρμα του Συλλόγου στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις και στο Καρναβάλι της Φαρκαδόνας, απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γριζάνου «Ο Βλύζας».

Η διοίκηση του Συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Θάνος Χάμος, ευχαριστούν παράλληλα το Δήμο Φαρκαδόνας για την οικονομική στήριξη που παρείχαν για την κατασκευή του άρματος και τα περαιτέρω έξοδα. Ευχαριστεί επίσης την τοπική κοινότητα καθώς και τους κατοίκους – φίλους του Γριζάνου που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια του. Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Γριζάνου θα συνεχίσει με απόλυτο σεβασμό να τα προστατεύει και να τα αναβιώνει έθιμα προσφέροντας μια νότα χαράς και ενθαρρύνοντας τους συντοπίτες να βγουν απ’ το σπίτι ξεχνώντας λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και συσφίγγοντας τις σχέσεις μεταξύ τους.

Οι δράσεις του Συλλόγου, όπως δηλώνει η διοίκηση θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις τόσο στο χωριό του Γριζάνου, όπως και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Η συνεργασία μεταξύ όλων των πολιτιστικών Συλλόγων θεωρείται αναγκαία και δεδομένη, αναφέρει η διοίκηση.