Ευχαριστήρια επιστολή του νέου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Τσιακάρα

«Σ’ αυτή την νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα είμαι παρών. Θα μοχθήσω για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους», δηλώνει ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο»

Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών και της εκλογής μου στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, οφείλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας.

Για ένα σχεδόν δίμηνο, από τη στιγμή που αποφάσισα να συμπαραταχτώ στο ψηφοδέλτιο της επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο» κα Ελένης Χαλβατζά, έζησα μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη, για μένα προσωπικά τον ίδιο, εμπειρία. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, αντάλλαξα απόψεις, κατέθεσα προτάσεις, ήρθα σε επαφή με τους συνδημότες μου, καταγράφοντας τα αιτήματα, σχηματίζοντας μια σφαιρική άποψη για τα προβλήματα που τους απασχολούν και αναζητούν λύσεις. Όλες αυτές οι εμπειρίες θα μου φανούν χρήσιμες στην αυτοδιοικητική πορεία που ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στόχος μου η συνεργασία, τόσο με την κα Ελένη Χαλβατζά, όσο τα μέλη του συνδυασμού μου, πολύ περισσότερο με το σύνολο των συναδέλφων μου δημοτικών συμβούλων, που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, τα προβλήματα του Δήμου και των πολιτών.

Σ’ αυτή την νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα είμαι παρών. Θα μοχθήσω για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους. Στους ανθρώπους που επέλεξαν να τιμήσουν έναν νέο άνθρωπο με όραμα, με νέες ιδέες, με στόχους που θα κληθεί την επόμενη τετραετία να τις ξεδιπλώσει.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ και πάντα με τα νέα δεδομένα που επέφερε στην αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης» απαιτείται η συνεργασία όλων μας, μακριά από μικροπολιτικές και σκοπιμότητες που σαφώς δεν θα οδηγήσουν πουθενά και δεν θα συνεισφέρουν για να ξεπεραστούν, οι όποιοι σκόπελοι προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Ελένη Χαλβατζά που με τίμησε και με συμπεριελαβε στο ψηφοδέλτιο της. Πολλά ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την ηθική υποστήριξη. Πολύ περισσότερα ευχαριστώ στους συνδημότες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους.

Τέλος εύχομαι στο νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας, καλή και δημιουργική θητεία, προσήλωση στα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών προκειμένου ο Δήμος μας, μέσα από σύμπνοια και ομόνοια να βάλουμε το λιθαράκι της προόδου στον τόπο μας.