Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την Ελένη Στεργίου Μπότη

69767294_1800850283394922_2558696865029685248_n-1-638x390.jpg

Τις ευχές της σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει μέσω μηνύματος της, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Στεργίου – Μπότη. Η αντιδήμαρχος εύχεται από τα βάθη της καρδιάς, η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με υγεία για όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Να ξεκινήσει με όνειρα και ελπίδα με πρόοδο και δημιουργία.

Αναλυτικά το μήνυμα της κα Ελένης Στεργίου – Μπότη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Το πρωί της Τετάρτης σ’ όλα τα διδακτήρια του Δήμου μας, αλλά και όλης της χώρας αναμένεται να ακουστεί το πρώτο κουδούνι που θα σημαδοτήσει την έναρξη του διδακτικού έτους.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι διαφορετική για κάθε παιδί, για κάθε έφηβο, που ξεκινά με όνειρα και προσδοκίες, χτίζοντας το δικό του πεδίο, το δικό του πύργο της γνώσης και της μάθησης. Ξεχωριστή είναι κάθε μέρα και για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να διδάξουν στα παιδιά μας.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με υγεία για όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Με όνειρα και ελπίδα με πρόοδο και δημιουργία. Το ταξίδι της γνώσης αναμφίβολα κρύβει χαρά και ταυτόχρονα άγχος, ειδικά για όσους μαθητές προετοιμάζονται για τον εξεταστικό μαραθώνιο των πανελλήνιων εξετάσεων του 2020. Με όπλα τους την υπομονή και την προσήλωση στο στόχο και με σύμμαχο τα παραδείγματα των πολλών επιτυχιών των συμμαθητών τους από τα ΓΕΛ της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας και του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας την φετινή χρονιά, τους προτρέπω να αγωνιστούν ακούραστα και να μας κάνουν υπερήφανους, τους κατοίκους όλου του Δήμου και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι βάσεις που λαμβάνουν από τους εκπαιδευτικούς μας είναι άριστες και με την υποστήριξη και τις ευχές όλων μας, όλοι οι μαθητές θα πορευτούν στη νέα σχολική χρονιά.

Από την πλευρά μας, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δήμος Φαρκαδόνας κι ως Αντιδημαρχία Παιδείας, τόσο ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, όσο κι εγώ προσωπικά ίδια, θα βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη, δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων μας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.».

perifereia.gif