Ευχές στους μαθητές του Γριζάνου απηύθυνε ο Κώστας Κοκκινίδης

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης παραβρέθηκε με την πρόεδρο του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη στον Αγιασμό του δημοτικού σχολείου Γριζάνου

Στο δημοτικό σχολείο του Γριζάνου παραβρέθηκε με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης. Ο κ. Κοκκινίδης συνοδευόμενος από την πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου παρέστη στην τελετή του Αγιασμού, απευθύνοντας τις ευχές του σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει με υγεία και δύναμη και να φέρει πολλές επιτυχίες από το σύνολο των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κοκκινίδη, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μια καινούργια σχολική χρονιά ανατέλλει στις 11 Σεπτεμβρίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας, σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε προ ολίγων ημερών για τους εκπαιδευτικούς που προσήλθαν στις θέσεις τους, στις 2 Σεπτέμβρη για την διευθέτηση όλων των λεπτομερειών επί της ενάρξεως του σχολικού έτους.

Απευθύνω τις θερμότερες ευχές σε μαθητές και εκπαιδευτικούς με αφορμή την επιστροφή στα διδακτήρια του Δήμου μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στα σχολεία μας πολλές επιτυχίες από το σύνολο των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι νέοι και οι νέες αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας. Η παρουσία τους και οι επιτυχίες τους, μας κάνουν υπερήφανους και χαρούμενους.

Σ’ αυτά τα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς τους, στους γονείς, δηλώνουμε πως στεκόμαστε στο μέτρο του δυνατού, αρωγοί και συμπαραστάτες τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία και υγεία.».