Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του Ανθοπωλείου «Κατερίνα» στο Γριζάνο

Στο κατάστημα θα συναντήσει κανείς και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει άνθη για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και Μυστήρια, μοναδικά δώρα για το σπίτι, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και βαπτιστικά

Σ’ ένα νέο, άνετο και άριστα διακοσμημένο χώρο μεταφέρθηκε το Ανθοπωλείο –Είδη Δώρων «Κατερίνα» που λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Γριζάνο υπό την διεύθυνση της Χρυσάνθης Μπακλαβά.

Πρόκειται για ένα κατάστημα το οποίο έχει εξυπηρετήσει τις κοινωνικές εκδηλώσεις του Γριζάνου και των όμορων κοινοτήτων της περιοχής μας αλλά και γειτονικών περιοχών, προσφέροντας εντυπωσιακές επιλογές που κεντρίζουν τα βλέμματα.

Το βράδυ της Κυριακής τελέστηκαν σε στενό φιλικό κύκλο, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, τα εγκαίνια του νέου χώρου του καταστήματος.

Στο κατάστημα θα συναντήσει κανείς και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει άνθη για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και Μυστήρια, μοναδικά δώρα για το σπίτι, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και βαπτιστικά. Φυσικά σε όλα περιλαμβάνονται είδη για τα Μυστήρια του Γάμου και της Βάπτισης. Το κατάστημα αναλαμβάνει στολισμούς εκδηλώσεων, προτείνοντας επιλογές που συμβαδίζουν με τα γούστα μας αλλά ταυτίζονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Κατερίνα» κάθε στιγμή μας, με προσιτές τιμές και εξαιρετικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *