Εγκάρδιες ευχές στους επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων από το Κώστα Κοκκινίδη

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης συγχαίρει τους επιτυχόντες, τους γονείς και τους καθηγητές για τον αγώνα τους όλα αυτά το χρόνο για την κατάκτηση της επιτυχίας

Εγκάρδιες ευχές προς τους επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχεται στους υποψηφίους καλές σπουδές και επίτευξη των στόχων τους. Στέκεται βέβαια και σ’ όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν την φετινή χρονιά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξηγώντας ότι όλοι οι άνθρωποι στη ζωή του δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία.

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μέρες όλων αυτών των παιδιών που έδωσαν τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη, διέθεσαν απεριόριστο χρόνο, αγχώθηκαν, καρδιοχτύπησαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σ’ όλα αυτά τα παιδιά του Δήμου Φαρκαδόνας, αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Όλα αυτά τα παιδιά της περιοχής μας και του νομού τα συγχαίρω θερμά για την επιτυχή προσπάθεια και τους καλώ να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους για την άμεση απόκτηση του πτυχίου τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους καθηγητές για την πόθο τους να μεταφέρουν στους μαθητές την γνώση και να τους εμψυχώσουν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που πάλεψαν κι αυτοί για τη στήριξη των παιδιών τους όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια παράλληλα αξίζουν και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σ’ όλους αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν το στόχο τους. Τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια με θάρρος και να έχουν επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.».