Είχε Άγιο συντοπίτης οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο το μεσημέρι της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες το μαύρο, όχημα, μάρκας BMW, κινούνταν με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα, όταν για άγνωστους λόγους, ο οδηγός με καταγωγή μεγάλη κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας άνδρας, οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, αμέσως μετά την γέφυρα του Πετρόπορου.

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Λάρισα, και στην ευθεία, αμέσως μετά την αερογέφυρα του Πετροπόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μαύρο, όχημα, μάρκας BMW, κινούνταν με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα όταν για άγνωστους, ο οδηγός με καταγωγή μεγάλη κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου οχήματος στο τροχαίο, και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λεωφορείου.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ευτυχώς ο οδηγός του ΙΧ αυτοκίνητου, δεν τραυματίστηκε παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλη ζημιά.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: trikalavoice.gr & kalabakacity.gr