«Είμαστε ακόμη Ζωντανοί» και θα συνεχίσουμε

Κάλεσμα σε υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνουν ο διευθυντής και οι καθηγητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας για παρακολούθηση των «τηλεμαθημάτων»

Με κεντρικό σύνθημα «είμαστε ακόμη ζωντανοί» καθηγητές και υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια που ξεκινήσαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς, εισερχόμενοι στην τελική ευθεία του φετινού διαγωνισμού για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες για τη χώρα μας και παγκοσμίως οι καθηγητές θέτουν πρώτο πλάνο την ενίσχυση των μαθητών που θα δώσουν την πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους, αυτή της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καθηγητές του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας συνεχίζουν τα μαθήματα σε υποψηφίους του σχολείου με δια ζώσεις συνεδρίες. Καθένας από αυτούς έχει λάβει mail στο προσωπικό του email που τον πληροφορεί για τις ώρες και μέρες της online συνεδρίας. Όλοι οι μαθητές της Γ λυκείου είναι καλοδεχούμενοι. Ιδιαιτέρως τα online μαθήματα συνιστώνται με ζέση. Παράλληλα έχει αρχίσει και ασύγχρονη επικοινωνία με e classes για τις οποίες οι υποψήφιοι έχουν πληροφορηθεί. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Α. Λιμπίκης και οι καθηγητές τους σχολείου καλούν υποψηφίους και γονείς να αγκαλιάσουν τη προσπάθεια, δηλώνοντας πως είναι προς το συμφέρον των μαθητών. Ταυτόχρονα ο διευθυντής απευθύνει τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν, για την άοκνη και εθελοντική προσπάθεια.

«Να είμαστε όλοι υγιείς όταν βρεθούμε από κοντά.», είναι η ευχή που μεταφέρει ο διευθυντής του σχολείου σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

KRINI LIVE