Ειρήνη Κακαϊτσα: Μέρα χαράς και επίτευξης των στόχων των μαθητών

Ευχές προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνει η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ειρήνη Κακαϊτσα

Μέρα χαράς και επίτευξης των στόχων των μαθητών – υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων, χαρακτηρίζει την σημερινή η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ειρήνη Κακαϊτσα.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων η αντιδήμαρχος Παιδείας, μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» συγχαίρει τους μαθητές για την επιτυχία τους, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών της περιοχή μας, που συνέβαλλαν κι εκείνοι με την σειρά τους, προκειμένου οι μαθητές να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια της γνώσης, ευεργετικά για το επιτυχές αποτέλεσμα.

«Οι πολύχρονες προσπάθειες και οι κόποι των μαθητών μας, σήμερα επιβραβεύονται με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τους συγχαίρων θερμά για την επιτυχία τους και τους εύχομαι με τη σειρά μου καλή ακαδημαϊκή φοίτηση και πρόοδο. Συγχαρητήρια οφείλουμε να απευθύνουμε και στους εκπαιδευτικούς μας, σε δημόσιο σχολεία αλλά και τους φροντιστές που κι εκείνοι με την σειρά τους μόχθησαν προκειμένου να μεταδώσουν την γνώση στους μαθητές για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια.

Θέλω να ευχηθώ ταυτόχρονα και για την προσπάθεια όλων εκείνων των μαθητών που δεν κατάφεραν το στόχο. Η προσπάθεια μετράει πέραν κάθε αποτελέσματος κι είναι εκτιμητέα από όλους μας. εκείνοι οι μαθητές που δεν κατάφεραν την είσοδό τους στα πανεπιστήμια δεν πρέπει αν ξεχνούν ότι οι ευκαιρίες και οι επιλογές είναι πολλές. Με ώριμη σκέψη και διάλογο με τους γονείς και τους καθηγητές τους σαφώς και θα καταλήξουν στη συμφέρουσα επιλογή για εκείνους.

Καλή πορεία σε όλους και καλή ακαδημαϊκή φοίτηση», αναφέρει η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ειρήνη Κακαϊτσα.